Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився думками щодо коаліції розпущеного Володимиром Зеленським парламенту, якої "ніколи не існувало".

Микола Томенко
Микола Томенко

Тут фани "воюючого парламенту Парубія" кинулися віддавати своє життя у фейсбуці за "чесний, працьовитий і патріотичний парламент". Кажуть, Закон понад усе і ніякої революційної доцільності з розпуском цих самовідданих патріотів Землі Української, точніше несамовито працюючої коаліції не повинно бути.
Отож, давайте по порядку.
14 квітня 2016 року оголошено про створення нової коаліції у складі БПП і НФ. Оскільки, простий народ відразу поцікавився, а хто ж ці 226+ владних патріотів, то Парубій пообіцяв одразу ж озвучить прізвища героїв більшості.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Правда, згодом забув!
Команда "Рідної країни" звернулася до Окружного адміністративного суду з проханням надати Парубію про потребу виконання законів і публічних обіцянок.
В результаті ми таки змусили голову ВР офіційно відповісти нам і суду й почули...що списку коаліції він не бачив, але лише чув від Юрія Луценка і Максима Бурбака.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Луценко
Юрій Луценко

І взагалі про коаліцію в законах жодного слова не має і це проста форма організації народних депутатів, тому увага - не передбачено обов‘язкове формування списку з підписами депутатів, - поінформував очільник ВР.
Таким чином, в сухому залишку, як публічно засвідчив голова ВР Парубій та офіційні представники ВР в суді ще в березні 2017 рок:
- Нова парламентська коаліція з особистими підписами більше як 226 депутатів у квітні 2016 року юридично не була сформована, а лише проголошена керівниками двох фракцій!!!

Верховна Рада України
Верховна Рада України

П.С. По приколу, звісно, можна виходити і заходити в те чого юридично ніколи не існувало, але єдиним підтвердженням наявності коаліції за останні 3 роки можуть бути лише особисті заяви і підписи щонайменше 226 депутатів.

"Нагадаю, що правова основа створення та діяльності парламентської коаліції визначена в Розділі 12 Регламенту ВР, який ВІДМІНИЛИ в часи президентсько-парламентської республіки Януковича і не відновили за 5 років в часи парламентсько-президентської республіки Порошенка. Саме 61 та 62 статті Регламенту і передбачали єдиний і правильний шлях створення коаліції, де список депутатів з їх персональними підписами був невід‘ємною складовою коаліційної угоди, а персональний склад коаліції мусив публікуватися в "Голосі України" не пізніш як через чотири дні після офіційного оголошення про сформування коаліції. Раджу - не плакати за тим, чого не існувало!", - резюмував Томенко.

Нагадаємо, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями думками щодо виборів президента в Україні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Микола Томенко прагне повернути місту статус екологічної столиці.

Також Знай.ua писав про те, що столиця продовжує потерпати від управлінських рішень київської влади.