Українцям показали "закулісся" інавгурації Володимира Зеленського, за якою у понеділок, 20 травня, спостерігали мільйони українців.

Володимир Зеленський

Відповідним відео поділилися на офіційній сторінці Зе!Команди.

На кадрах видно, як майбутній президент готується до офіційного вступу на посаду - разом із дружиною Оленою Зеленською та соратниками він прямує до Верховної Ради, аби скласти присягу на вірність народу України.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Пам'ятаєш мантру - стати президентом і лишитися людиною?", - звернувся до Зеленського голос за кадром.

"Звісно, поки що усе іде правильно", - відповів президент.

Судячи з відео, настрій у слуги народу піднесений, хвилювання, якщо і є, зовсім не помічається.

Дорогою Зеленський вітається з людьми, тисне руки та "дає п'ять".

"Вітаємо з перемогою", "Ми у тебе віримо", "Володя, з Богом", - лунає з юрби.

Після церемонії інавгурації Володимир Зеленський разом із соратниками вирушив до Адміністрації президента.

"Дуже зручно", - сказав він, сівши у крісло глави держави.

Нагадаємо, після інавгурації Володимира Зеленського з вулиці Банкової у Києві, де розташована Адміністрація президента, прибрали кордони представників Національної гвардії.

Ворота, які закривали територію під Адміністрацією президента, відкриті, а прохід зробили вільним для людей і без будь-яких перевірок, повідомляють журналісти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-президент України Петро Порошенко увечері 20 травня перебрався з Адміністрації президента до "прозорого офісу" БПП "Солідарність", де провів зустріч із сенатором США Рональдом Джонсоном і американським послом в Євросоюзі Гордоном Сондландом.

Також Знай.ua писав про те, що

що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.