Інавгурація Володимира Зеленського відбулася 20 травня і привернула увагу всіх українців. На цей захід зібралося чимало представників інших держав. В тому числі і президент Литви - Даля Грібаускайте. Вона особисто привітала Зеленського зі вступом на пост Президента України.

Даля Грібаускайте
Даля Грібаускайте

Відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер запропонував познайомитися з цією приємною жінкою ближче і дізнатися про неї те, що було раніше нам невідомо. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Президент Литви та великий друг України Даля Грібаускайте особисто привітала Володимира Зеленського зі вступом на пост Президента. Давайте познайомимося з цією дивовижною жінкою ближче..." - написав Михайло.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він повідомив, що Даля має чорний пояс з карате, володіє англійською, польською та французькою мовами. Газета «The Wall Street Journal» порівняла її з Маргарет Тетчер і назвала «Залізною Леді». Під Керівництвом Грібаускайте, Литва досягла стабільного економічного зростання і стала найуспішнішою Прибалтійською державою. Середня пенсія в Литві становить близько 300 євро, а зарплата близько 1000 євро. «Робота, робота і ще раз Робота» – так любить відповідати на питання про захоплення Даля Грібаускайте.

"За два президентські терміни, вона не заробила мільйони, не побудувала собі вілли, не обзавелася престижними автомобілями і яхтами. Даля просто робить свою роботу. Вона щиро любить свою державу. І литовський народ відповідає їй взаємністю. Ось саме так повинен виглядати справжній лідер. Який, на щастя, у нас вже з'явився." - підсумовує Михайло.

Президент Литвы и большой друг Украины Даля Грибаускайте лично поздравила Владимира Зеленского с вступлением на пост...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 21 mei 2019

В коментарях українці підтримали Шнайдера та зазначили, що з Порошенком у Грібаускайте як раз-таки і не заладилося.

Нагадаємо, що Кравчук похвалив Зеленського після інавгурації.

Раніше повідомлялося, що Зеленський озвучив перші дії після інавгурації.

Також, у Зеленського послали потужний сигнал Путіну.