20 травня відбулася інавгурація президента України Володимира Зеленського. Його дружина, Олена Зеленська, створила свій офіційний акаунт в Instagram і опублікувала яскраві фотографії, зроблені перед інавгурацією.

Тепер Олена Зеленська офіційно стала першою леді України. Незважаючи на те, що Олена перед виборами президента України воліла не вести публічні сторінки та не часто з'являлася в ЗМІ, зараз вона опинилася під ретельним взором українських та світових журналістів.

Дівоче прізвище Олени – Кияшко. Олена народилася в 1978 році в Кривому Розі, як і Володимир Зеленський. Володимир і Олена вчилися в одній школі в паралельних класах, але познайомилися лише після випуску.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олена вступила на будівельний факультет в Криворізький технічний університет. Під час навчання Олена і Володимир почали спілкуватися і з часом зустрічатися. Тоді Володимир Зеленський навчався на юридичному факультеті Криворізького економічного інституту.

Коли Володимир й Олена почали спілкуватися, то до дівчини залицявся ще один парубок. Комік висунув опонентові умову, що обрати одного повинна Олена.

Олена з відзнакою закінчила університет і отримала магістерську ступінь. Але відразу після навчання почала працювати в творчому колективі команди КВН "95-квартал", засновником якої став Володимир Зеленський. Олена Зеленська писала сценарії і на той час Володимир і Олена вже почали зустрічатися.

Дівчині довелося чекати пропозиції від коханого цілих 8 років. Сталося це у кінотеатрі, після перегляду мелодрами. Пара одружилася у 2003 році. Через рік у Володимира й Олени на світ з’явилася дочка Олександра, а у 2013 році народився син Кирило.

Нагадаємо, у середу, 22 травня, стало відомо про те, що президент Володимир Зеленського призначив Андрія Геруса представником президента у Кабінеті міністрів України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав, що у Зеленського стверджують, що Зеркаль відмовилася від посади, однак причину відмови не називають.