Представник президента Володимира Зеленського Руслан Стефанчук заявив, що допускає співпраця партії "Слуга народу" з "Голосом" Святослава Вакарчука та об'єднанням Юлії Тимошенко "Батьківщина", якщо їх положення і політичні програми співпадуть. Про це він заявив в інтерв'ю "Лівий берег".

"Володимир навіть говорив, що якби йшов Святослав, він би йому поступився. Те, з чим може йти Вакарчук на вибори, думаю, пропагується Зеленським, зокрема європейська орієнтація", - сказав Стефанчук.

На питання, чи може "Голос" стати потенційним партнером "Слуги народу" в новому парламенті, він відповів ствердно.

"Якщо будуть збігатися наші цілі і думки, я думаю, що це один з варіантів, які ми можемо розглянути. Ми за оновлення, і Вакарчук може себе позиціонувати як нове обличчя", - заявив представник президента.

Щодо співпраці з Всеукраїнським об'єднанням "Батьківщина" у парламенті нового скликання, Стефанчук сказав: "Якщо вони будуть підтримувати нашу програму, думаю, ми зможемо знаходити з ними спільну мову".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо їх порядок денний не буде збігатися з нашими баченнями, я думаю, ніякої співпраці ми тут не можемо закласти", - уточнив він.

Нагадаємо, Зеленський зареєстрував у парламенті свої перші законопроекти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олександра Данилюка на посаду секретаря РНБО.

Також портал Знай.uа писав, що призначення Андрія Богдана на пост глави Адміністрації президента нібито планують оскаржити в судовому порядку.