Стало відомо, що журналіст Юрій Бутусов може стати новим міністром оборони України. Про це повідомив блогер Володимир Бойко у своєму Telegram-каналі.

"А тепер, друзі мої, я хочу вас познайомити з майбутнім міністром оборони України. Президент Володимир Зеленський запропонував очолити Міністерство оборони "журналісту" Юрію Бутусову, який ніколи не служив у Збройних Силах і не віддавав присягу, але прославився тим, що своїм ротом обслуговував брудні корупційні схеми. Зокрема, саме він оспівував і облизував відомого шахрая Костю Гришина (він же Гришин, він же Семен Семенченко), який разом зі своїм прес-секретарем Євгеном Шевченком і Свинарчуком-молодшим крав "Укроборонпром", — заявив Володимир Бойко.

Юрій Бутусов

Нагадаємо, що головні посади в АП дісталися бізнес-партнерам і членам штабу Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, громадянський рух "Спільна справа" оскаржив указ Володимира Зеленського про розпуск Ради і дострокові парламентські вибори.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Степан Полторак 23 травня представив військовослужбовцям нового главу Генерального штабу ЗСУ Руслана Хомчака.