23 травня на другий день міжнародного фестивалю "Книжковий арсенал" у Києві прийшов президент України Володимир Зеленський.

Глава держави придбав дитячі книги на суму 300 гривень, а видавничий дім "Школа" подарував йому видання "Кобзаря" Тараса Шевченка дорадянських часів.

Ще Зеленському подарували пряник і попросили витягнути передбачення. Спочатку він відмовлявся, але все ж таки це зробив. Прогноз екс-шоумен відкрив при всіх, при цьому вголос читати не захотів.

Потім відвідувачі "арсенала" почали фотографуватися з Зеленським і задавати йому питання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На питання "Як справи?", президент відповів, що у нього "все нормально, складно, відповідально". Він додав, що рано встає і пізно лягає спати. Про найближчі плани Зеленський повідомив, що зараз він їде на роботу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість переговорів з главою країни-агресора Володимиром Путіним.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський, під час виступу на українському форумі інтернет-діячів "iForum 2019", заявив, що чиновники і політики в Україні відірвані від сучасних інноваційних технологій.

Також портал Знай.uа писав, Зеленський зробив важливу заяву на рахунок дострокових виборів у Раду.