Президент Володимир Зеленський прокоментував можливість переговорів з главою держави-агресора Володимиром Путіним.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Громадське.

На запитання журналістів, чи будуть переговори із Росією, Зеленський відповів однозначне "ні".

Відповідну заяву він озвучив у четвер, 23 травня, перед початком свого виступу на IForum.

На самому форумі Зеленський перепросив за те, що відвідувачі проходили через рамки, й пожартував, що хтось із присутніх на події вигадає альтернативу рамковому контролю.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто нагадати, що новообраний президент України Володимир Зеленський без зайвого шуму і супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі.

"Майже відразу ж втратила дар мови, хоча він сусід", - написала дівчина з роликом.

На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Випадкова зйомка. Володимир Зеленський сьогодні завітав до батьків💚 І ніякого кортежу, ніякого перешкоджання вуличного руху 💚

Geplaatst door Olga Aliabieva op Woensdag 8 mei 2019

Новина про те, що майбутній президент приїхав до батьків, миттєво розлетілася по району, місцеві жителі збиралися біля під'їзду. Видно, що Зеленський не відмовив землякам і з радістю поспілкувався і сфотографувався з місцевими жителями.

Раніше повідомлялося, що новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того, щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними і незалежними.

Зокрема, радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що відповідні органи будуть переслідувати кожного, хто буде порушувати чинне законодавство.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".