Політолог Юрій Романенко прокоментував виступ президента Володимира Зеленського на іForum 2019, присвяченому обговоренню інноваційних проектів.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією під заголовком "Театрали та чуваки" він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Романенко нагадав, що слуга народу вільно спілкувався із аудиторією і в ході виступу вживав сленг, закрема деяких снобів обурила лексема Зеленського "чуваки".

"Одна з найсмішніших реакцій на вчорашній виступ Зеленського на форумі - це люди, яких обурили слова "чуваки". При цьому самі ці люди в приватних бесідах слово бл*дь вживають як вигук. У цьому вони схожі на Петра Олексійовича, який любить театральні постановки з сумним еб*льником, коли видавлюючи сльозу і розводячи схвильованими руками, розводить лохів (багато хто з них вважає себе елітою, але помилитися всі можуть), а потім дзвонить чиновникам і на найчистішому зрадництві російською мовою запитує, яких їм, бл*дь, реформ не вистачає. Бо мені в сто разів ближче людина, яка не намагається робити вигляд тим , ким він не є, ніж ті, хто намагаються здаватися тим, чим вони не являються. Тому будьте простішими, чуваки", - написав Романенко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, у четвер, 23 травня, президент України Володимир Зеленський виступив у Міжнародному виставковому центрі на заході іForum 2019.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Темою для виступу слуга народу обрав "Гарант інновацій: створюємо майбутнє разом".

Володимир Зеленський розповів про моделі "Електронного уряду", про впровадження нових технологій в політику і роботу чиновників, документообіг, реєстраційні списки і так далі.

За словами слуги народу, сьогодні Україна відстає в питаннях впровадження "Електронного уряду".

"Ми повинні зробити "країну в смартфоні", "уряд у смартфоні". Пора це зробити й впровадити на чотирьох рівнях. Від консультацій до контролю над роботою державних органів", – зазначив Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.