У команді новообраного президента України Володимира Зеленського підготували проект указу про розпуск Верховної Ради і дострокові парламентські вибори.

Про це повідомляє Telegram-канал "Української правди". Видання посилається на інформацію власних джерел та публікує текст документа.

Як зазначає джерело, у команді Зеленського ще не прийшли до остаточного рішення щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради, оскільки наразі ще ведуться гарячі дискусії. Частина команди виступає за негайний розпуск парламенту після інавгурації, інша – проти, аргументуючи тим, що до осінніх виборів є можливість повноцінно підготувати партію "Слуга народу".

Проте, незважаючи на протиріччя щодо цього питання, у команді Зеленського відповідний проект указу "про всяк випадок" вже підготували .

"В оточенні обраного президента Володимира Зеленського ведуться дискусії про дострокові вибори до Верховної Ради. Частина команди виступає за негайний розпуск Ради після інавгурації, інша - проти, щоб встигнути повноцінно підготувати партію "Слуга народу", - повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський жорстко звернувся до Верховної Ради і Порошенка. Він звинуватив нардепів у тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків, а Порошенка - у використанні свого становища.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо у Раді після інавгурації

Також Знай.ua писав, що інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського може відбутися 19 травня.