Народний депутат України Надія Савченко вибачилася перед новим главою Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком.

Надія Савченко
Надія Савченко

Про це вона написала в Facebook.

Варто нагадати, що непередодні політик назвала його боягузом і людиною, якого асоціюють з корупцією.

Відповідну заяву вона зробила у ефірі "112 Україна". Надія відзначила, що особисто не знайома з Хомчаком, однак знає про нього за словами людей, яким довіряє.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Особисто я не знайома з генералом Хомчаком, ніколи не перетиналася по службі в армії. Але за чутками… я спілкуюся з людьми, яким довіряю, з якими я проходила службу… Про Хомчака йде два слова в зв'язці "корупція" і "боягуз", - заявила Савченко.

Однак уже кілька годин після ефіру Савченко пошкодувала про свої слова і вибачилася перед Хомчаком, заявивши, що не мала права говорити так про людину, не будучи знайомою з ним особисто.

"Не вірте чуткам і вмійте визнавати свої помилки, особливо якщо ви політик. Така помилка може дорого обійтися не тільки вам, але і країні", - написала Савченко.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко, яка є позафракційним у Верховній Раді, зробила гучну заяву.

"Савченко корисна Зеленському як міністр оборони чи міністра закордонних справ", - сказала вона.

Вона впевнена, що при новому президенті могла би стати чудовим керманичем військового відомства або МЗС. Про це вона заявила в ефірі телеканалу 112 Україна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", про те, що в найближчі дні Надію Савченко Володимира Рубана можуть звільнити з СІЗО, повідомив екс-заступник глави адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов.

Також "Знай.ua" писав, що суд ухвалив рішення щодо арешту Савченко. Суд переніс попереднє засідання на 31 травня на 11: 00. Суддя вирішив відкласти засідання, "враховуючи тяжкість злочину", підкресливши обов'язковість наявності захисників.