Глава адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан відповів на випади нардепа Андрія Тетерука на передачі "Право на владу". Так, за словами Богдана, партія "Слуга народу" буде складатися з молодих, переспективных людей, не замішаних у корупції.

"У нас є перспективи і бажання змінити цю країну, а у вас залишилося лише бажання грабувати цю країну", - заявив Богдан.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Крім того, глава адміністрації президента відповів на нападки з боку Тетерука про його уявний зв'язк з Портновом і Азаровим. Нібито, одіозні чивники є "патронами" Богдана і незабаром повернуться до влади.

"Я нікого не збираюсь повертати. Я сподіваюся, що суспільство дасть оцінку ваших не дуже розумним словам і діям на наступних виборах. Можливо, ви не знаєте, але я був адвокатом і вашого патрона", - сказав Богдан.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що Андрій Тетерук - нардеп від фракції "Народний фронт", на чолі якої стоїть колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. У свій час Яценюк пропонував вкрай абсурдні рішення конфлікту на Донбасі - наприклад, побудувати на фронті стіну.

Нагадаємо, Тимошенко нагадала Зеленському про небезпеку.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського чітко відреагували на заяви про відставку.

Також Знай.uа писав, Зеленський звільнить Богдана, але при одній умові.