У п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що у Верховній Раді України зареєстровано заяву про відставку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела у парламенті.

Офіційної інформації, заяв та коментарів із цього приводу поки що не надходило.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрічався з новообраним президентом Володимиром Зеленським. За словами прем'єра, він спостерігатиме за тим, як буде розвиватися подальша взаємодія з президентом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про це Гройсман розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Це була така ознайомча зустріч. У мене вона залишила абсолютно нормальні враження. А далі ми подивимося, як буде розвиватися подальша взаємодія", - заявив Гройсман.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Крім того він зазначив, що після інавгурації, всі гілки влади мають співпрацювати, оскільки протистояння може гальмувати розвиток держави.

"Я вважаю, що всі гілки влади повинні мати конструктивну взаємодію. Не може будь-яка політична доцільність домінувати над інтересами держави, це моя принципова позиція. Я думаю, що потрібно дати всім гілкам влади сповна реалізувати свої повноваження", - додав чинний прем'єр-міністр України.

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.