Перший заступник глави Ради Національного Банку України Тимофій Милованов припустив, що Україні доведеться позичати кошти під 30% річних замість нинішніх 8-10%. Відчуваєте "покращення", яке вже зовсім скоро поглине пересічних громадян? Напередодні очікувань нової глобальної кризи експерт розкритикував дострокові вибори.

За його словами, криза провокується у зв’язку із зростанням облікової кредитної ставки ФРС США, яка з 2015 року була збільшена в 5 разів.

За словами заступника глави Ради НБУ, дефолт "покладе" українські банки, а можливостей швидко запустити економіку немає.

"У світі є передчуття глобальної економічної кризи. Коли настане криза, вартість грошей для України зросте в рази. Зараз ми беремо під 8-10% в доларах, а будемо під 30%", - впевнений перший заступник глави ради НБУ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Цікаво, що, як сказав експерт, розпуск народних депутатів обійдеться платникам податків в 300-400 мільйонів доларів.

Нацбанк
Нацбанк

"З приводу розпуску парламенту - так, розпуск обійдеться платникам податків в 300-400 мільйонів доларів. Чому? Тому що тепер доведеться позичати під інші відсотки", - сказано в опублікованому повідомленні.

У коментарях небайдужі українці пишуть, що вже втомились від безкінечних криз і проблем: "Вы откровенно задрлбали со своими заимствованиями. Вы берете кредиты, пилите их не заводя в Украину. А для возврата - народ раком ставите. Воровать нужно меньше, тогда и занимать не придётся. ЗЫ. Скорее бы вас всех пересажали", "а как же душеспасительный всеочищающий обещанный дефолт?!", "Падло русское! Сколько тебе заплатили за эту дезу?", "Для того, щоб заспокоїти людей, прийдеться робити посадки старої влади - прийдеться на доведеться."

Нагадаємо, ПриватБанк спростить життя українцям: нова послуга вже працює.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк запускає нову послугу: це дуже зручно.

Також Знай.uа писав, під Дніпром чоловік заживо згорів на лінії електропередач: висів просто на стовпі.