До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. І треба сказати, що підписники назбирались блискавично – станом на 25 травня їх кількість складає вже майже 500 тисяч. На сторінці вже з'явилися перші фотографії – більшість з церемонії інавгурації, але є і більш свіжі.

Так, нещодавно з'явилося фото, на якому новоспечена перша леді відображена в глядацькому залі "Жовтневого палацу" в Києві. Схоже, дружина нового президента відвідала черговий концерт "Ліги Сміху". А в цей раз перша леді поділилася милим знімком з гримерки, на якому вона позує з відомим українським актором Станіславом Бокланом. Схоже Олена і Стас ведуть веселу розмову, поки їй роблять укладку.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Треба сказати, що фоловери першої леді не залишили без уваги її фотографію з концерту і почали активно коментувати і лайкати. Деякі порівняли Олену Зеленську з британської герцогинею Кейт Міддлтон, а інші називають найкрасивішою першої леді в історії нашої країни.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.