Кабінет міністрів ще в квітні затвердив заступника міністра фінансів Сергія Верланова на посаду глави Державної податкової служби.

23 квітня відбувся завершальний етап конкурсу на посаду глави ДПС. За підсумками співбесіди та за сумарною кількістю балів перемогу здобув фаворит конкурсу - заступник міністра фінансів Сергій Верланов. Він пообіцяв, що вирішить проблему корупції на робочому місці і в системі загалом.

Канал Компромат.leaks повідомляє, що за даними достовірних джерел, на внутрішню парковку Офісу великих платників ГФС України (Київ р., район Лук'янівки) щоранку заїжджають машини бізнес класу (Ауді А 7, Тоуреги, Лексуси, Тойоти, і т. д), вартістю від 1-2 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Повідомляється, що автомобілі належать співробітникам цієї держструктури. Багато машин мають одеські номера.

"Чому? Та тому що очолює Офіс Євген Бамбизов, харків'янин, який встиг яскраво проявити свої корупційні здібності в 2015 році саме в Одесі, де очолив ГУ ГФС в Одеській області. З цієї причини багато його "подільників" з Харкова та Одеси були переведені до Києва. Машини цих "скромних" чиновників зареєстровані на дружин, тещ і друзів. Сам Бамбизов власного автомобіля не має (за винятком ГАЗ69 1968р.), а використовує за дорученням Мерседес 2007 року, який декларує його дружина. Коли розпочнеться реформа, і ви приберете цих упирів від "годівниць", - написали на каналі.

Нагадаємо, після інавгурації новообраний президент і його команда активізуються у зміні більшості чиновників і функціонерів в керівництві низки відомств, державних органів і важливих держструктурах. За планами "Зекоманди" – кадрові ротації в тому числі і силових відомств.

У зв'язку з цим, як стверджують в кулуарах Ради і в оточенні Володимира Зеленського, одним з претендентів на зсув є директор НАБУ Артем Ситник "за систематичне покривання топ-корупції у вищих ешелонах влади за період президентства Петра Порошенка".

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.