Екс-заступник голови адміністрації біглого Віктора Януковича Андрій Портнов звинувачує Петра Порошенка у спробі захопити владу і відмиванні грошей.

Повернувшись в Україну через п'ять років після Майдану Андрій Портнов, який був заступником глави АП часів обвинуваченого у державній зраді Віктора Януковича, хоче арешту всіх активів п'ятого президента Петра Порошенка, якого він звинувачує в нібито держзраді і відмиванні грошей. Про це він заявив в ефірі 112 Україна.

"Моє клопотання буде про те, щоб ДБР вніс до суду клопотання про арешт всіх активів - це банківські рахунки, це всі акції, активи, облігації державної позики, в тому числі офшорні компанії, в тому числі оформлені на підставних людей", - заявив Він, уточнивши, що це стосується "другого кейса" по Порошенко.

Також Портнов розповів, що саме вважає держзрадою п'ятого президента. За його словами, це спроба "захоплення влади", яка нібито полягала у намірі ввести воєнний стан, щоб зірвати президентські вибори: "Він зіграв на користь РФ, чим погіршив обороноздатність України та її авторитет на міжнародній арені.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Андрій Портнов

21 травня по його заяви ДБР початку розслідування про можливу держзраді Порошенка. Пізніше Портнов подав ще одне заяву, в якій звинуватив його у відмиванні грошей армії.

Нагадаємо, справу Петра Порошенка обростає скандальними деталями, його звинувачують у нових серйозних злочинах.

У своєму новому заяві Портнов звинуватив Порошенка у відмиванні грошей, легалізації незаконних доходів і несплаті податків. За його словами, екс-президент, перебуваючи у складі організованого злочинного угруповання заволодів телевізійним каналом "Прямий", оформивши його на офшорну компанію, яка фіктивно належала Володимиру Макеєнку.

Нагадаємо, Портнов пообіцяв Порошенко інформаційну бомбу

Як повідомляв портал Знай.ua Портнов розсекретив Панамський офшор Порошенко

Також Знай.uа писав, Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації Зеленського