Колишній заступник глави Адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що має докази того, як Петро Порошенко займався офшорами у дні, коли на Донбасі українські воїни гинули у котлах.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Портнов пообіцяв оприлюднити у середу, 22 травня інформаційну бомбу - документи, які доводять "як Порошенко переоформляв панамський офшор в дні загибелі наших солдатів на сході країни".

"Друзі, якщо не заперечуєте, завтра вранці опублікую докази, як Порошенко переоформляв Панамський офшор в дні загибелі наших солдатів на сході країни.

На добраніч, Петре Олексійовичу", - написав Портнов.

Друзья, если не возражаете, завтра утром опубликую доказательства, как Порошенко переоформлял Панамский офшор в дни...

Geplaatst door Andriy Portnov op Dinsdag 21 mei 2019

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням президента України Петра Порошенка у скоєнні злочинів.

Серед злочинів, у яких Портнов звинувачує Порошенка, "перехід на бік ворога в умовах воєнного стану", "шпигунство", надання допомоги іноземній державі в проведенні підривної діяльності проти України.

Як повідомляв портал Знай.ua, соратник Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації Зеленського

Також Знай.ua писав, Зеленський взявся за сайт президента і почистив його від новин свого попередника Петра Порошенка