Відомо, що днями в "Жовтневому палаці" української столиці пройшли зйомки першого випуску нового сезону популярного гумористичного шоу "Ліга сміху". У проекту з'явився новий ведучий — учасник "95 Кварталу" Євген Кошовий.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Так, Перша леді України Олена Зеленська на сторінці в Instagram поділилася фотографією Кошового на сцені. Але 25 травня глядачів, що побажали прийти на гумористичне шоу, очікував ще більш приємний сюрприз - Президент України, який прийшов підтримати колег. Про це повідомила українська співачка Наталія Могилевська на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Портрет Могилевської
Портрет Могилевської

"Тато вдома! Президент вчора нас усіх здивував появою на сцені Ліги Сміху. Був просто фурор! Вітаю Женю Кошового з новою роллю. Вчора була нереальна гра!" - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зал вибухнув оваціями від виходу президента на сцену, а сам Зеленський за традицією, поцілував Кошового в лисину.

"Добрий день…Я вас люблю", - сказав Зеленський і спустив до своєї дружини в зал.

В коментарях українці також вирішила відзначитися, висловивши свою думку на цей рахунок:
"От Молодчинка ,президент України,звичайна людина. Не те що Порох 150 людей охорони.... Зеленський", "Крутий! молодець!А все решта дрібниця зі своїми коментарями-жалюгідні диванні коментатори,у яких ніколи нічого не було ,і вже не буде!" "Як казав один очеень відома людина - бачите, не так вже важко бути людиною", "Класно і Вова і Женя дуже круті", " Скучив) Без пафосу,доброзичливо)Молодчина!", "цілувати Женю в лобик це вже традиція цілувати Женю в лобик це вже традиция".

Нагадаємо, що зірка Instagram увічнила Зеленського на дуже цікавому місці: "Моя масть нагадує, що людина може все".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".