Представник Зеленського зазначив, що доцільно переглянути кількість народних депутатів у зв'язку з скороченням кількості населення. Відповідну заяву зробив представник президента України Володимира Зеленського в парламенті Руслан Стефанчук.

Він підкреслив, що в суспільстві обговорюють кількість народних депутатів, яким раніше делегували свої повноваження. Представники президента у Верховній Раді вважають, що 450 депутатів було цілком достатньо, коли українців насчтывалось 52 мільйони.

"Коли ми після перепису побачимо, що нас 30 мільйонів, то навіщо нам 450 депутатів?", - сказав Стефанчук.

Раніше повідомлялося, що офіційний представник президента України Володимира Зеленського в уряді Андрій Герус розповів, що запропонує команда слуги народам в якості енергетичних ініціатив.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ще на зустрічі з єврокомісаром з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоганнесом, Зеленський говорив, що демонополізація енергетичних ринків — один з наших пріоритетів. Відкриття ринку для імпорту електроенергії будуть стимулювати конкуренцію. Наприклад, електроенергія на біржі в Угорщині сьогодні дешевше, ніж тарифи українських вугільних електростанцій. Якщо відкриємо для них ринок, українські вугільні електростанції в умовах конкуренції знизять ціни", — розповів він в одному з недавніх інтерв'ю.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського вперше розповіли про нові тарифи.

Також Знай. ua писав, що пост Зеленського про Київі викликав запеклі суперечки.