Відомий блогер Михайло Шнайдер розповів про перевірені схеми "купівлі любові" електората. Так, у своєму Facebook він написав про "гречкосійство" відомого нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського.

Шнайдер повідомив, що нардеп намагається сухпайками підкупити людей, які будуть віддавати свій голос на його 64 окрузі в Житомирській області.

Это знаменитый Сергей Пашинский. Он попал в Парламент по спискам партии "Народный Фронт". Которая на данный момент имеет...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 26 mei 2019

"Це знаменитий Сергій Пашинський. Він потрапив до парламенту за списками партії "Народний Фронт", яка на даний момент має рейтинг близько 0,5%. Тому на дострокові вибори в Раду, Сергій Володимирович піде по мажоритарці. Ось уже кілька місяців, він підгортає 64 округ в Житомирській області. Пайки, концерти, лавочки та дитячі майданчики. Всі ці блага, наш "герой" щедрою рукою роздає місцевим жителям. Він щиро сподівається знову опинитися в м'якому і прибутковому парламентському кріслі. А тепер я хочу запитати у виборців цього самого 64 округу. Невже ви готові за нього проголосувати? Невже ви готові обміняти свій голос на пачку гречки, макарони, кілька консервів, масло і пляшку дешевого вина? Невже у нього є хоч найменші шанси? Думайте, друзі. І пам'ятайте, ваше майбутнє тільки в ваших руках", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, п'ятого сина президента України Петра Порошенка дуже весело зустріли на просторах інтернету. Так, Олексій Порошенко здивував дивним виразом обличчя.

Юрист Михайло Шнайдер пожартував над колишнім президентом і показав вираз обличчя його сина Олексія, відразу ж після того, як батько "втратив посаду глави держави". Знімок Шнайдер опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Користувачі не залишили без уваги цей пост юриста і доповнили його численними коментарями, висловивши свої думки на цей рахунок.

Нагадаємо, у "Голоси" Вакарчука виросли ноги Порошенко.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський тепло привітав Київ з Днем народження.

Знай.uа писав, Порошенко взявся повчати Зеленського.