Актор з "Кварталу 95" Юрій Корявченков, більш відомий під псевдонімом "Юзік", збирається на дострокові парламентські вибори від партії "Слуга народу".

Голова виборчого штабу Олександр Корнієнко повідомив, що комік може піти від рідного міста Кривий Ріг, передає Обозреватель. Також він додав, що Корявченков зможе вибрати відповідний для себе округ.

З'ясувалося, що актор активно готується до виборів, у нього сформована команда, і він планує стати кандидатом-мажоритарником від партії президента Володимира Зеленського.

Зазначимо, що інформацію підтвердив голова партії Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо актор подасть свою кандидатуру на праймеріз, у нього є хороші шанси стати кандидатом в народні депутати", - заявив Разумков.

Нагадаємо, що вибори мера Києва можуть призначити раніше, ніж було заплановано.

Як повідомляв портал Знай.uа, артисти студії "Кварталу 95" дали настанову новообраному президенту України Володимиру Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що одним з можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборний штаб слуги народу.