Позафракційний народний депутат Олесь Довгий повідомив радісну для нього новину – він став батьком. Також нардеп познайомив своїх підписників у Facebook зі своєю новою пасією і матір'ю дитини Іриною.

"Я - батько! У мене тільки що народився син! З сьогоднішнього дня я живу життя, повне нової любові такої сильної, ніжної і безумовної, якої я ще ніколи в житті не відчував!", - радісно написав Довгий.

З'ясувалося, що він познайомився з Іриною через рік після розлучення з Катериною Горіною. З нею Довгий перебуває у відносинах вже третій рік. І зараз парочка святкує народження сина.

"Окремо для всіх, кому цікаво - відкриваю вам ще одну важливу частину мого життя - Ірину. Ось вона, ось ми, ось моменти нашої радості в очікуванні сьогоднішнього дня. Знайомтесь", - заявив політик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ірині 30 років, вона має фінансову освіту та керує одним з напрямків нашого сімейного бізнесу. Незважаючи на її ділові якості і численні зобов'язання на роботі, Ірина стала для мене не тільки коханою дівчиною і мамою мого сина - вона стала надійним другом і тилом", - пояснив Довгий.

#Довгий_особисте Я - БАТЬКО!!!!!! У МЕНЕ ЩОЙНО НАРОДИВСЯ СИН!!!!! Відсьогодні я живу життя, сповнене нової любові,...

Geplaatst door Олесь Довгий op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, що вибори мера Києва можуть призначити раніше, ніж було заплановано.

Як повідомляв портал Знай.uа, 43-річна нардеп Наталія Королевська народила сина. Хлопчик з'явився на світ 23 квітня з вагою 3100 і зростом 52 див.

Також портал Знай.uа писав, що одним з можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборний штаб слуги народу.