Президент України Володимир Зеленський ще відразу після оголошення результатів екзит-полів другого туру виборів заявив, що хоче перенести Адміністрацію президента в інше місце. Залишившись на Банкові, Зеленський ризикує стати іншою людиною.

Про це заявив український журналіст Айдер Муждабаєв на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Журналіст розповів про те, як його друг відвідував Адміністрацію президента. За його словами, в атмосфері, що панує в приміщенні АП "неможливо не забронзовіти".

"Ще році у 2015-му мій друг, побувавши на прийомі у когось Банковій, поділився враженнями. "Нічого хорошого. В такій атмосфері неможливо не забронзовіти ні президенту, ні його підлеглим. Килими, величезні двері, атмосфера радянського обкому КПРС плюс довгоногі секретарки у високопоставлених клерків. Там і правда свій космос, відрив від реальності". Здається, один виявився прав", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Айдер Муждабаев додав, що атмосфера у приміщенні справді впливає на людину. Він зазначив, що підтримує ідею Зеленського перемістити Адміністрацію президента в інше місце.

"Якщо переїзд в інше місце буде розумною ціною, якщо нове місце не буде створювати заторів, якщо президент і його люди почнуть літати вертольотами, — добре. Зрозуміло, від перестановки ліжок" якість влади не зміниться. Це вже інша тема. Але щодо переїзду — за. Хто був в АП, думаю, погодиться. Питання в ціні, безпеки, захисту спецзв'язку", - резюмував журналіст.

Еще году в 2015-м мой друг, побывав на приеме у кого-то Банковой, поделился впечатлениями. "Ничего хорошего. В такой...

Geplaatst door Ayder İzzet-oğlu Muzhdabaev op Maandag 27 mei 2019

Зазначимо, що одним із можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборчий штаб слуги народу.

Будівля, де розташовувався штаб Володимира Зеленського

Нагадаємо, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян у Facebook вирішив "погеройствувати" і накинувся з образами на президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський помилився: Тука розповів про найневдаліше звільнення нового президента.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.