Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у Facebook вирішив "погеройствувати" і накинувся з образами на президента України Володимира Зеленського. Міністр спробував дорікнути слузі народу за неправильну вимову слів.

Про це стало відомо завдяки скандальному посту Омеляна в мережі Facebook.

"Як правило чиновники використовують 4 слова: інновація, діджіталізація, гіперлуп та Ілон Маск. Взагалі-то це 5 слів, тому що Ілон не буде радий, якщо його ім'я і прізвище писатимуть разом", - написав Омелян.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Міністр інфраструктури дорікнув Зеленському у використанні російської мови.

"І вибачте, що не українською, бо по-кацапски чиновнику не личить говорити, тим паче президентові", — написав глава Мінінфраструктури.

"І правильно говорити не "діджеталізація", а дигіталізація і, уявіть собі, — ми правильно вимовляємо це слово! Можливо українською — цифровізація. А хтось на ньому затнувся … Напевно тому, що, як мінімум, не розуміє, що це таке. Нічого, чувак, ми пояснимо. Тому що у нас у всіх мізків більше, ніж у вас", — написав Омелян.

Користувачі мережі вже відреагували на пост міністра: "Ти ніхто і звати тебе ніяк, щоб так відповідати Президентові України", "Омелян, ти хамло! Єб*ло набити тобі б треба! А язик в гіперлупу засунути".

Нагадаємо, хто стане новим главою СБУ: інсайдери дізналися про вибір Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Uber Shuttle повертає жлобські традиції маршрутників: спасибі Кличкові та Омеляну.

Знай.uа писав, Дубинський показав суть "реформ" Порошенка і Омеляна: Зеленський покарає.