Екс-президент Грузії і колишній голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Міхеіл Саакашвілі заявив, що підтримує президента Володимира Зеленського та його команду. Про це політик розповів в інтерв'ю російському виданню РБК.

Саакашвілі зізнався, що дуже скучив за Україною, і прибуде до Києва вже завтра, 29 травня.

"Я повертаюся завтра. Я скучив за Україною та Києвом і лечу в Київ", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Указ Зеленського, який повертає Саакашвілі українське громадянство, колишній президент Грузії назвав "сміливим рішенням молодого покоління".

"Зеленський – це великий шанс для України, новий лідер на пострадянському просторі. Його дії можна лише заохочувати", – заявив він.

А от щодо конкретних політичних планів Саакашвілі говорити наразі відмовляється.

"Я підтримую Зеленського і його команду. У мене немає професійних амбіцій, але однозначно я буду продовжувати свою боротьбу проти корупції, проти олігархату, несправедливості – в Україні, в Грузії і всюди", - зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, у вівторок, 28 травня, президент України Володимир Зеленський свої указом повернув Михайлу Саакашвілі українське громадянство.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка

Також Знай.ua писав, Михайло Саакашвілі має твердий намір повернутися в Україну, яку він називає "другим домом".