Володимир Зеленський призначив адвоката олігарха Ігоря Коломойського Андрія Богдана на посаду голови АП, щоб там "нічого не завалилося". Однак у команді Зеленського розуміли, що через це призначення може бути скандал.

Про це розповів заступник глави АП Кирило Тимошенко в інтерв'ю "НВ".

За його словами, крім Богдана, Зеленський у такій же мірі довіряє директору "Студії Квартал-95" Сергію Шефіру, якого призначив своїм першим помічником.

"Є топ-двійка. Богдан і Сергій Шефір рівнозначні. Це люди, яким президент довіряє проводити якісь зустрічі, це формування його графіку, але не в форматі асистента... Ми фахівці в інформаційній політиці, але, окрім цього, є реальне управління процесами. Ми розуміємо, що, окрім Богдана, людини, якій довіряє президент, більше немає більше в команді", - заявив Тимошенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Заступник глави АП зазначив, що "в будь-якому випадку хтось повинен займатися процесами", яких на Банковій дуже багато.

"Тут багато всяких нюансів, які всі кинули і поїхали. Тому був призначений Богдан. Ми розуміли, що буде скандал. Але ми вибрали шлях, що краще нехай буде скандал, ніж тут все завалиться. Плюс наша позиція, що він не порушує закон. Нехай подають до суду, і суд вирішить", - додав заступник голови адміністрації Володимира Зеленського.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, з ким готові об'єднатись після виборів

Як повідомляв портал Знай.ua, Юзик із Кварталу 95 йде у Раду

Також Знай.ua писав, у Зеленського запропонували українцям новий шанс отримати роботу