Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик, став єдиним актором студії, який заявив про намір балотуватися у Верховну Раду.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на заяву кварталівця.

Варто відзначити, що екранний образ "Юзика" та справжнього Юрія кардинально різні - вайлукуватий "охоронець" на сцені у житті - відповідальний та серйозний. Про це свідчить той факт, що довгий час він поєднував акторську професію із посадами адміністративного продюсера та виконавчого директора "Квартал 95".

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак обов'язковою умовою до участі Корявченкова у виборах стане перевірка партії "Слуга народу", відзначає глава штабу партії Олександр Корнієнко.

"Якщо він пройде перевірку, буде балотуватися по одному з округів у Кривому Розі", - повідомив він.

Корнієнко також зазначив, що акторам студії, які виявили бажання брати участь у парламентських виборах, не доведеться проходити деякі етапи перевірки партії, зокрема бесіду з психологом.

Варто нагадати, що уродженцю Кривого Рогу Юрію Корявченкову 44 роки. Він закінчив Криворізький технічний університет за спеціальністю "інженер-електрик". Після працював електрослюсарем, інженером у Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті. Грав у КВК з 1995 року, згодом став актором студії "Квартал 95".

У 2003-му році він виступив одним з творців Студії "Квартал 95". Довгий час був адміністративним продюсером, виконавчим директором і актором студії "Квартал 95".

У нього дві вищі освіти - за першим він інженер-електротехнік, а з другого економіст-підприємець.

Нагадаємо, у команді президента Володимира Зеленського розповіли,хто очолить партію "Слуга народу" та "поведе" політичну силу на парламентські вибори, які відбудуться уже за два місяці, у липні цього року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.