Олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він "здав" пост глави держави Володимиру Зеленському

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомляє Українська правда.

Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, однак особиста неприязнь тут ні до чого. Причина такого ставлення у тому, що "він накоїв з країною все п'ять років своєї каденції". Коломойський підкреслив, що Порошенко не є його особистим ворогом, однак був ворогом для держави.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Бізнесмен додав, що "завадив Порошенко переобратися", і тому колишній президент "ненавидить його".

"Я допомагав Зеленському, допомагав Тимошенко, допомагав іншим. Ще я декларував, що я допомагаю всім, хто проти нього. І хто завадить йому обратися на другий термін. Ви самі назвали. І те, що ви називаєте, в його голові. Але воно ж завжди має гіперболізований вигляд. Так, я допомагав. Але те, що ти допоміг на гривню, потім тобі порахують, що це був мільйон", - заявив Коломойський.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це стало відомо з відео на YouTube-каналі Bihus.Info.

Так, в інтерв'ю Денису Бігусу Коломойський заявив, що чинна українська влада порушила домовленість, пов'язану з націоналізацією банку в кінці 2016 року.

"Не так було... Якщо був би договір, ми б його виконували. А так ми підписали звернення до прем'єр-міністра, що в сформованій ситуації ми пропонуємо уряду націоналізувати, тому що ми не в змозі більше утримувати. Це окрема історія, вона стосується судового процесу, який йшов протягом двох місяців", - сказав Коломойський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським. Про це повідомляє видання Finbalance.

Також Знай.ua писав про те, що українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька дала відповідь на питання, яке хвилює всіх українців і розповіла про взаємини Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.