У вівторок, 28 травня, стало відомо, що з ситуаційної кімнати РНБО зникли сервери з секретною інформацією. Про це заявив Олександр Данилюк, якого президент Володимир Зеленський призначив на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Данилюк розповів, що як новопризначений секретар РНБО прибув в ситуаційний кабінет в Адміністрації Президента. Там він виявив пропажу всіх моніторів і серверів.

Колишній прес-секретар президента України Святослав Цеголко заявив, що техніка з ситуаційної кімнати була орендована на кошти Петра Порошенка, тому її повернули власнику.

Цю маразматичну ситуацію прокоментував політолог Юрій Романенко

"Вдумайтеся, кожен день кричали, як на оборону мільярди витрачають, але за п'ять су*а років не змогли поставити за держбюджетні кошти сервера і монітори, тому орендували (!) техніку, платили ще бабло комусь наліво (там в АП тепер нехай перевірять кому платили і за що), щоб потім серваки з секретною інформацією віддати назад. Сон? Маразм? Ні, "найуспішніші патріоти"!", - написав Юрій Романенко в Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Прийшов, побачив... Немає слів. Розбиратися будуть правоохоронні органи.

Geplaatst door Alex Danylyuk op Dinsdag 28 mei 2019

Нагадаємо, голові РНБО Олександру Данилюку залишили голі стіни

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський повернув Міхеілу Саакашвілі громадянство України.

Також Знай.ua писав, Зеленський свідомо пішов на скандал з призначенням Богдана