У вівторок, 28 травня, стало відомо, що з ситуаційної кімнати РНБО зникли сервери з секретною інформацією. Про це заявив Олександр Данилюк, якого президент Володимир Зеленський призначив на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Данилюк розповів, що як новопризначений секретар РНБО прибув в ситуаційний кабінет в Адміністрації Президента. Там він виявив пропажу всіх моніторів і серверів.

Колишній прес-секретар президента України Святослав Цеголко заявив, що техніка з ситуаційної кімнати була орендована на кошти Петра Порошенка, тому її повернули власнику.

Цю маразматичну ситуацію потролив політолог Юрій Романенко. У своєму в Telegram-каналі Романенко розповів "анекдот на тему".

" Заходить Трамп в ситуаційну кімнату, а там голі стіна й дроти стирчать. Він такий:
- А шо це таке?
- Та нормально все, то Обама орендував все за свій рахунок. Забрав улюблений сервер, де відео як Усаму замочили.
- А, ну нормально, - хмикнув Трамп, - Альо, Іванка, привези татові улюблений монітор в Білий дім", - іронізує Романенко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прийшов, побачив... Немає слів. Розбиратися будуть правоохоронні органи.

Geplaatst door Alex Danylyuk op Dinsdag 28 mei 2019

Нагадаємо, голові РНБО Олександру Данилюку залишили голі стіни

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський повернув Міхеілу Саакашвілі громадянство України.

Також Знай.ua писав, Зеленський свідомо пішов на скандал з призначенням Богдана