Днями народний депутат України Ігор Мосійчук потрапив у скандальну історію, прийшовши на прямий еір телеканалу ZIK. Нардеп перебував у дуже неоднозначному стані.

Глядачі запідозрили, що Мосійчук прийшов на телепрограму в нетверезому вигляді. Українці стали писати про це в коментарях, а деякі навіть зателефонували до студії, щоб повідомити про це.

Чоловік, дозвонившися в студію, заявив, що: "Мосійчук знаходиться в нетверезому стані у вас в студії".

Ігор не розгубився і авторитетно заявив: "Ви можете оцінювати як завгодно. Я перебуваю в стані, в якому я є".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Далі Мосійчук продовжив висловлювати свою думку, щодо таких заяв у свою сторону, сказавши, що на нього йде цілеспрямована атака, і що "всі ці виродки, які телефонують і розповідають: "Нетверезий стан, ідіот, дурень" і тому подібне. Це все люди, які направляються з певного центру. Господи, дай їм розуміння…. Не будемо уточнювати (з якогось центру), але ми всі розуміємо, з якого".

П'яний Мосійчук в прямому етері

Ігор Мосійчук, який відвідав Телеканал ZIK у дуже дивному стані, тепер виправдовується тим, що був у лікарні. Тільки от сам проговорився, що сьогодні в Київ приїжав його кум. Тому на роботу депутат не прийшов, а на ефір прийшов, правда бухим.

Geplaatst door Savintsev TV op Dinsdag 28 mei 2019

Після цього сам ведучий вже не витримав і попросив нардепа не ображати і поважати телеглядачів. На що Мосійчук попросив не дискредитувати його. До того він заявляв, що прийшов на ефір з лікарні і у нього важкий психологічний стан.

Інші українці також прокоментували ефір з Мосийчуком:
"Він що, бухий?", "Мойша бухущий в л*йно", "Просто в зюзю", "Жах", "Чого його взяли в ефір. Журналісти не бачили, що він не тверезий?", "Порошенко показав приклад, що можна з'являтися бухим в зюзю перед телекамерами і нічого за це не буде".

"Пропоную у телеканала Zik забрати ліцензію і закрити канал, а працівників відправити на роботи комунальних служб міста-ганьба, навіщо алкашів показувати в ефірі", "Готовий", "Та він вже наж*рся", "Ще буде спати".

Нагадаємо, скандальний лідер радикалів Олег Ляшко "покаявся" у прямому ефірі через підтримку санкцій проти проросійських телеканалів NewsOne і 112-го.

Раніше повідомлялося про те, що лідер "Радикально партії" Олег Ляшко нещодавно провів політичні зібрання однодумців.

Також, Верховна Рада нещодавно дала "зелене світло" закону щодо ввезення на територію України електромобілів і пільгові ставки на них.