Лідер "Радикально партії" Олег Ляшко нещодавно провів політичні збори однодумців. Втім, захід вийшов настільки пафосним, що користувачі активно кепкують над ним у мережі.

Більш за все привернули увагу аксесуари на плечах присутніх нардепів. Як можна побачити на опублікованих користувачами мережі фотожабах, всі "радикали", крім Ляшка, стояли в шарфах з логотипом партії.

"Ще б в'єтнамки і гелі для душу кожному", "Щось у них приречений вигляд", "Джентльмен-клуб", "Що? Де? Кому?", "Патріарх всіх скотиняк, - пишуть в коментарях в Facebook.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як відомо, народний депутат Олег Ляшко в черговий раз вирішив похвалитися своїм умінням співати.

Цього разу насолоджуватися талантом "головного радикала країни" в домашньому караоке довелося його колегам по партії і парламенту - Андрію Лозовому і Ігорю Мосійчуку, а також його дружині Росіті Сайранен.

Дивіться: Ляшко співає – від "Двох кольорів" до Шуфутинського

Нагадаємо, у мережі показали, як депутати ввели воєнний стан в Україні. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, хто з українських депутатів проголосував проти воєнного стану. Також "Знай.ua" писав, спливла скандальна правда про друга Ляшка.