Скандал із фальшивими євро, якими намагався розрахуватися у Чехії нардеп від Радикальної партії та заступник Олега Ляшка Андрій Лозовий, продовжує обростати новими подробицями.

Про це пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що в Управлінні поліції у справах іноземців Республіки Чехія розповіли, що депутат пішов з магазину, коли продавщиця висловила підозру в справжності банкнот.

Як виявилося, Лозовий мав намір придбати в магазині транзитного приміщення Терміналу 1 якийсь товар за 440 євро і віддав продавцеві три банкноти по 200 євро. Жінка одразу ж перевірила їх детектором, який показав, що банкноти фальшиві.

Коли ж вона повідомила про це покупцеві, нардеп поспішив покинути приміщення. До його пошуків довелося залучити поліцію.

Поліцейським вдалося з’ясувати, куди прямував іноземець і вже через кілька хвилин він був затриманий на борту літака, готового до вильоту в Київ.

Варто додати, що в чеському законодавстві спроба розрахуватися фальшивими засобами прирівнюється до їх виробництва.

Нагадаємо, одіозний нардеп, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий втрапив у міжнародний скандал.

Про інцидент повідомив Ляшко, а пізніше підтвердив і сам Лозовий на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що нардеп Андрій Лозовий був затриманий в аеропорту Чехії за спробу розрахуватися фальшивими грошима.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Андрій Лозовий втрапив у гучний скандал із фальшивою валютою у Чехії, коли намагався розрахуватися "липовими" євро у магазині сувенірів.

Про цю подію повідомив головний "радикал" Олег Ляшко у Facebook, а пізніше цю новину підтвердив і сам Лозовий, який є його заступником.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Новина вже розлетілася по соцмережах, її активно коментують користувачі.

Відомий журналіст Олександр Дубинський також не залишився осторонь скандалу з одіозним "ляшківцем".

Також Знай.ua писав про те, що Андрій Лозовий зазначив, що 3 млн. громадян України вже фактично відрізані від права на отримання пільг на комуналку.