Юрист Михайло Шнайдер розсекретив доходи скандально відомого "міністра-дієтолога" Андрія Реви, які той вказав у своїй декларації.

Андрій Рева
Андрій Рева

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, давайте всі разом привітаємо Андрія Олексійовича. За минулий рік наш любий міністр зумів "накопичити" немаленьку суму. А саме - 133 тисячі гривень на банківському рахунку та 238 тисяч гривень готівкою. Правда, вражає? Хоча це - лише верхівка айсбергу. А ось скільки грошей, нерухомості та інших благ у нашого "героя" насправді, навіть страшно уявити. Все-таки Федя із легендарної комедії "Операція И" виявився правим. Дійсно, хто не працює, той - їсть", - написав Шнайдер.

Друзья, давайте поздравим Андрея Алексеевича. За прошлый год, наш любимый Министр сумел накопить довольно таки...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 28 mei 2019

Користувачі мережі взялися активно коментувати публікацію юриста, візначивши, що міністрові соціальної політики час "на відпочинок".

"Чим менше їдять пенсіонери, тим більше дістається міністру", "Які шашлики - лобстери у Женеві", "Пора гнати у шию", - пишуть обурені українці.

Нагадаємо, поки українці ледь зводять кінці з кінцями та виживають від пенсії до пенсії, міністр соціальної політики Андрій Рева, замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки та піклуватися про добробут українців, відпочиває на широку ногу у дорогих ресторанах.

Андрій Рева
Андрій Рева

Відповідною публікацією під промовистою назвою "Рай для багатіїв створений із пекла для злидарів" поділився юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, художниця Алевтина Кахідзе відповіла на висловлювання міністра соцполітики Андрія Реви про мешканців тимчасово окупованих районів Донбасу малюнком. Там зображено її матір, яка померла у черзі на контрольному пункті в'їзду-виїзду.

Також Знай.ua писав про те, що скандально відомий міністр соцполітики України Андрій Рева пояснив, чому назвав жителів ДНР і ЛНР "мерзотниками".