Президент України Володимир Зеленський привітав українських миротворців з їхнім професійним святом.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Вітаю членів українських миротворчих місій з Міжнародним днем миротворця. За роки незалежності українські військові взяли участь у всіх важливих місіях із встановлення миру. Досвід багатьох наших миротворців став надважливим у той час, коли довелося захищати мир у власній країні", - йдеться у заяві Зеленського.

Володимир Зеленський підкреслив, що українські військові виконуватимуть в майбутньому лише миротворчі місії. Шостий президент України заявив, що твердо вірить у це.

Популярні новини зараз
Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх
Показати ще

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

"Ми пам’ятаємо тих синів і дочок України, які загинули, рятуючи мирне населення у своїй державі та за кордоном. Україна завжди прагнула миру та безпеки для свого народу й усіх народів планети. Я твердо вірю, що настане той день, коли українські військові знову виконуватимуть лише миротворчі місії", - додав президент.

Вітаю членів українських миротворчих місій з Міжнародним днем миротворця. За роки незалежності українські військові...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 28 mei 2019

29 травня традиційно відзначають міжнародний день миротворців Організації Об’єднаних Націй.День проголошений рішенням Генеральної асамблеї ООН від 11 грудня 2002 року. Саме цього дня в 1948 році Рада безпеки ООН заснувала першу місію з підтримки миру.

Нагадаємо, що Зеленський несподівано змінив свою команду: з'явилися нові радник і заступник глави АП.

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, новий вихід Олени Зеленської викликав бурхливе захоплення в українців: Меланія Трамп без пафосу і офіціозу.