Секретар РНБО України Олександр Данилюк повідомив, що зовсім скоро президент України Володимир Зеленський подасть до Верховної Ради законопроект про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

При цьому нещодавно представник президента в парламенті Руслан Стефанчук заявляв про зворотнє.

"Перше і головне на цьому етапі – це прийняття закону, який повертає кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. (…) Президент Зеленський найближчим часом подасть цей законопроект у Верховну Раду. Саме його команда розробила такий проект. Сподіваюся, сьогодні він буде остаточно узгоджений з нашими міжнародними партнерами і буде поданий до Ради для прийняття відповідних рішень", - розповів Данилюк у вівторок, 28 травня, на брифінгу в Києві.

Нагадаємо, що у Зеленського анонсували створення "держави в смартфоні".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Парубій заявив, що у президента Володимира Зеленського є три дні для внесення в парламент закону про імпічмент.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст Олександр Дубинський відреагував на поїздку Володимира Зеленського на передову.