Нещодавно президент Володимир Зеленський скасував указ Петра Порошенка й повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Михеілу Саакашвілі. Стало відомо, що йому вже видали посвідчення особи на повернення в Україну.

Про це Саакашвілі повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Чарівна консул України видала мені в посольстві у Варшаві Посвідчення особи на повернення в Україну! А зараз в аеропорт і до Києва!" - йдеться в дописі політика.

Окрім того Саакашвілі висловив вдячність Володимиру Зеленському та людям, які його підтримували, у відеозверненні.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Величезна вдячність президенту Володимиру Зеленському. Це рішення показує, що він здатний на нетрадиційні, рішучі кроки. Я впевнений, що він буде набагато кращим президентом, ніж припускали багато скептиків і це дійсно історичний шанс для України" - сказав Саакашвілі.

Повідомлялося, що Саакашвілі має намір прилетіти в Україну на наступний день після рішення президента Володимира Зеленського про скасування рішення п'ятого президента Петра Порошенка про позбавлення Саакашвілі громадянства України. Тобто, у середу, 29 травня.

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.