Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував повернення президентом Володимиром Зеленським громадянства екс-президенту Грузії та колишньому губернатору Одещини Михеїла Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Відповідний коментар він озвучив у ефірі програми "Час с Мартиросяном".

" Я підтримую це рішення Зеленського. Індикатором руху президента та його команди буде саме повернення Саакашвілі та повернення йому того, що належить йому по праву - українського громадянства. Він же це громадянство не вкрав, а отримав законним способом. А ось позбавили його громадянсва незаконно", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Я бачив, що робить Саакашвілі, на що він здатен. Це людина, яка посадила 18 тисяч корупціонерів у маленькій Грузії, варта того, щоб її впускали в країну. Він не покривав, а саджав".

"Мені здається, Зеленському потрібні саме такі люди - живі легенди, як приклади, які б посилили його. Адже увесь народ України чекає від нового президента справедливості. "Весна прийде - будемо саджати". Але уже літо на дворі, тому мені здається, що вже варто починати", - заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, радник президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков прокоментував повернення громадянства України екс-президенту Грузії та колишньому губернатору Одещини Михайлу Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі, екс-президент Грузії
Міхеїл Саакашвілі, екс-президент Грузії

Відповідний коментар він озвучив у ефірі 112 Україна.

Разумков відзначив, що Закон в Україні має бути один для всіх, а паспорт не можна використовувати в якості політичного механізму.

На його думку, кожен повинен відповідати за вчинений злочин, а порушник повинен відповідати за законами України.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Використовувати паспорт в якості певних механізмів, далеко не завжди пов'язаних з реальними подіями, а більше використовуючи в якості політичного аргументу або політичного батога, неприпустимо", - заявив радник Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка

Також Знай.ua писав, Михайло Саакашвілі має твердий намір повернутися в Україну, яку він називає "другим домом".