В РФ зробили цинічну заяву про нормалізацію відносин з Україною, незважаючи на розв'язану війну на Донбасі. Автором скандального вислову стала голова Ради Федерації Валентина Матвієнко.

"Росія зацікавлена у налагодженні нормальних добросусідських відносин з Україною. Такий ж, я знаю, запит сьогодні існує і в українському суспільстві… І ми б дуже хотіли, щоб такі ж сигнали сьогодні надійшли і з боку нового президента, що отримав, до речі, потужну підтримку населення… Ми такі сигнали від президента України чекаємо і чекаємо зміни риторики", – заявила Матвієнко.

За словами голови, у Кремлі зацікавлені у відновленні діалогу з Україною.

"Ми готові працювати над відновленням і нормалізацією російсько-українських відносин. Але без диктату, без якихось вигаданих умов з їхнього боку. Давайте почнемо з чистого аркуша. Розберемо, до чого ми прийшли і як це виправити. І будемо разом рухатися далі", - сказала політик.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, туристический сезон у Криму провалився, навіть не розпочавшись.

Раніше Знай.uа повідомляв, українцям заборгували мільярди зарплат, суми тільки ростуть.

Також Знай.uа писав, у США можуть заборонити в'їзд українцям з російськими паспортами.