Народний депутат Андрій Деркач подав позов до Європейського суду з прав людини через те, що український уряд не призначив міністра охорони здоров'я. Копію позову нардеп оприлюднив у Facebook.

На думку Деркача, українські суди нібито перенесли вину про відсутність призначення на посаду міністра охорони здоров'я на коаліцію, яка зобов'язана запропонувати уряду кандидатуру.

"Українська влада ігнорує реальну загрозу здоров'ю і життю мільйонів українців. Тому рішення за неї прийме Європейський суд", – написав Деркач.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Супрун заявила, що готова надати Володимиру Зеленському результати реформи системи охорони здоров'я, однак з команди досі не було запрошення.

Як повідомляв портал Знай.uа, в електронній системі Національна служба здоров'я України скасовані 10244 декларації про вибір лікаря.

Також портал Знай.uа писав, що Супрун розповіла українцям про небезпеки, які підстерігають їх у містах.