Президент України Володимир Зеленський не забув про обіцянку посадити корупціонерів. У команді слуги народу розповіли, коли президент зможе виконати свої передвиборчі завдання.

Так, під час виборчої компанії одним з гасел команди Зеленського, який найкраще запам'ятався українцям, був: "Весна прийде – саджати будемо". Про це пише портал "Політека".

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що це обіцянка все ще актуальна для президента й після перемоги на виборах, однак для його виконання необхідно перезапустити діяльність судових і правоохоронних органів.

"Але для того, щоб садити, потрібна процедура, яка визначається Кримінальним процесуальним кодексом. І в межах своїх повноважень президент робитиме все, щоб діючі органи, на які у нас поки немає впливу, працювали в межах своїх повноважень", — підкреслив Стефанчук.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з українцями, які пережили жахливу трагедію.

Як повідомляв Знай.uа глава Адміністрації Богдан офіційно наставив Зеленському роги.

Знай.uа писав, кого і на які посади призначив Зеленський.