Знаменитий комік і кандидат у президенти України Володимир Зеленский зняв ролик для свого YouTube-каналу "Зе!Президент". Зйомки проходили в місцях позбавлення волі, а саме – в стінах колонії №95. Перебуваючи за ґратами для благої справи, Зеленський запропонував чиновникам хоча б один раз на рік бувати в подібних установах. Ось, що сказав Зеленський:

"Маленька реформа в голову прийшла. А що якщо чиновники, держслужбовці нашої країни хоча б один раз в році побували в такій атмосфері або навіть переночували у в'язниці. Мені здається, що це пішло б на руку кожному громадянину України їм (чиновникам - ред.) по-перше пішло б на руку. Я думаю вони б прочувствовалась б це атмосферою. Менше б точно хотілося б красти."

Дане відео вийшло 26 січня під назвою "Як українців розводять на виборах?" і за кілька днів набрало понад 500 тисяч переглядів.

В коментарях частина глядачів підтримали Зеленського рішення йти на президентські вибори в Україні 31 березня 2019 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Змін вимагають наші очі.", - написали в коментарях.

"Ми з вами Володимир. Ви кращий!", - додали під відео.

"Звичайно за Зеленського..Бажаю перемогти на виборах.", - написала Таня Ромашева.

Нагадаємо, поки Зеленський був у в'язниці, мер Києва Володимир Кличко потрапив до лікарні в Австрії. Зараз колишній боксер знаходиться на реабілітації – дає про себе знати стара травма спини, отримана в 2007 році.

Нагадаємо, Зеленський втілив головну сцену з фільму «Слуга Народу» у життя: корупціонери поки з руками, але без грошей.

Нагадаємо, Зеленський запустив програму "Країна мрії", яка допоможе повернути заробітчан в Україну.

Серед перерахованого була левова частка реформ, запропонованих українцями – наприклад, більш жорсткі покарання за корупцію, повернення Криму і Донбасу, гідні зарплати, пенсії і т. д.

Але найбільшу увагу привертає навіть не це, а ініціатива самого Зеленського, яку юристи поки розносять в пух і прах", тому що вона "сира і недопрацьована". Мова йде про Економічному паспорті України (ЕПП). Що це взагалі таке?

Як повідомляв портал "Знай.uа", Андрухович викрив масштабний обман Кучми, Ющенка і Януковича. Також "Знай.uа" писав, Вакарчук збирає команду, незважаючи на рішення не балотуватися в президенти.