Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про свої остаточне рішення подати у відставку. Засідання Верховної Ради, на якому вирішувалося питання про це, проходить 30 травня і привернула увагу багатьох українців, які стежать за цим в режимі онлайн. Прем'єр-міністр заявив, що прийме будь-який вирок Ради про його відставку з поста глави уряду. А Верховна Рада не підтримала рішення про відправку прем'єр-міністра у відставку.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Проте, українці не соромляться висловлювати свою думку про Володимира Борисовича в коментарях. У хід йде все: від невинних жартів, до відверто злісних коментарів. Однозначно можна стверджувати одне: народ Україні, на відміну від Гройсмана, не прийме рішення Верховної Ради, а виступає за відставку прем'єр-міністра.

Один з українців зазначає, що: "Гройсман - міні-к*нченная копія сивий свині. Популіст, п*здабол, комсомольські, розмахи і руху один в один як у п*дара шоколадного. Вивертає. Ї**анный совок! Жлобство і днище."

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Інші ж зазначають, що Гройсман жодного разу не відзвітував Верховної Ради про виконану роботу. Також, рекомендують і навіть наполягають приймати Кабмін за актом передачі, щоб і він не виніс там телевізори.

Особливо злісно налаштовані українці дивуються, що після такої ганьби з відставкою, Гройсман ще збирається спробувати удачу і прорватися у Верховну Раду зі своєю партією на дострокових парламентських виборах, які пройдуть 21 липня.

"Гройсман докерувався. Ще він у Верховну Раду бл*дь рветься. Нах*й, Вова".

Були і ті, хто дотепно зауважив, що: "П'яний Гройсман проміняв жителів Козятина на двійко борзих щенят".

Нагадаємо, що в Twitter показали особа партій Гройсмана і Порошенко: контрабанда, бурштин, вирубка лісу і мародерство.

Як повідомляв "Знай.іа", як українських полонених утримують в Росії: мати моряка розповіла шокуючі деталі, "жодного разу за півроку".

Також "Знай.іа" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: "Буде зі своїм господарем Парашеном у в'язниці".