В мережі вже багато знають про харків'янку Рузанна Щербину як про учасницю популярного кулінарного шоу, тим не менш останнім часом ім'я дівчини згадують більше у зв'язку з любов'ю до татуювань.

Відомо, що в середині травня на тілі кондитера з'явився мер Харкова Геннадій Кернес, трохи пізніше — слуга народу Володимир Зеленський. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Рузанна Щербина

Обох політиків тату-майстер "набив" на лівій руці харків'янки: біля кисті — Кернес, над ним Зеленський. Про неоднозначні тату відразу ж заговорили в соцмережах, люди розділилися на два табори — одні оцінили почуття гумору Рузанни, інші — засудили. Саму ж дівчину чужа думка слабо турбує, як вона пояснює, робила татуювання не для піару.

"Чому з 14 тату тільки ці викликали таку бурхливу реакцію? Я, звичайно, дурненька, але не настільки, щоб робити собі тату на все життя заради піару. Ось руки-базуки явний тому приклад! А я роблю те, що хочу і коли хочу!- заявила Рузанна.

"Зеленський — це карикатура з карикатури. Це стьоб і прикол! Він повинен бути смішним. Тому що він веселий дядько, у нього відмінне почуття гумору, і він "шарить" в приколах", - додала дівчина.

Нагадаємо, Зеленський "пригрів" мітингуючих проти нього підлітків.

Як повідомляв Знай.uа зірка Instagram увічнила Зеленського на дуже цікавому місці.

Знай.uа писав, Зеленський з кошенятами нависає над Кернесом.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще