Український президент Володимир Зеленський у четвер, 30 травня вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови Служби безпеки.

Цю інформацію повідомляє офіційний сайт глави держави.

Новообраний президент просив звільнити з посад міністра закордонних справ Павла Клімкіна, міністра оборони Степана Полторака та голову Служби безпеки України Василя Грицака.

У поданнях зазначається, що глава держави діє на підставі Конституції та відповідних законів України. Президент наполягає на невідкладному розгляді парламентом цих питань.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський вирішив "взяти під контроль" Генпрокурору та уповноважив НАБУ "долучитися до роботи" Юрія Луценка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.