Місія Міжнародного валютного фонду достроково завершила свій візит до Києва і зробила важливу заяву щодо траншу.

У зв'язку з оголошенням дострокових парламентських виборів рішення про транш кредиту прийматися не буде. Про це йдеться в заяві для преси в зв'язку з завершенням роботи місії.

Як відзначили у фонді, місія МВФ на чолі з Роном ван Роденом відвідала Київ у період з 21 по 29 травня 2019 року для обговорення останніх політичних та економічних подій.

Згідно з повідомленням, результати роботи цієї місії не будуть предметом розгляду на Раді виконавчих директорів МВФ.

За підсумками завершення місії ван Роден заявив, що "команда фахівців МВФ мала дуже плідні дискусії з владою України, включно з президентом Зеленським, про перегляд програми стенд-бай між Україною та МВФ і експерти МВФ дійшли висновку про реалістичність грошово-кредитної і податково-бюджетної політики".

"Місія готова повернутися до Києва для продовження дискусій після парламентських виборів, як тільки новий уряд визначиться з пріоритетами своєї політики", - додав він.

Нагадаємо, співробітництво з МВФ відклали. Подальшу співпрацю Фонт обговорюватиме лише після парламентських виборів і формування нового уряду в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зустрівся з представниками МВФ

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського заявила, що Україна може обійтися без траншу МВФ

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще