Стало відомо, що в Адміністрації президента допускають можливість проведення двостороннього телефонної розмови глави України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента Вадим Пристайко, відповідаючи на питання, чи обговорюється можливість проведення двостороннього телефонної розмови Зеленського з Путіним.

"У нас є багато планів щодо всіх телефонних розмов, включаючи можливо з Путіним, особливо коли це стосується, наприклад, важливих для нас питань", - пояснив Пристайко.

Також він зазначив, що "попередній президент не говорив з президентом Путіним, як ви пам'ятаєте".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що користувачі мережі жорстоко висміяли двійника Володимира Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський доручив МЗС невідкладно поінформувати Раду Європи та ООН, що НАБУ може співпрацювати з антикорупційними органами інших держав.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Разумков розповів про перші перемоги Володимира Зеленського.