Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що до влади в Україні повинні прийти нові обличчя, які ще не були у політиці.

Відповідні слова він сказав в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Саакашвілі розповів, що перемога Володимира Зеленського стала свого роду електоральним Майданом. За його словами обидва Майдани не принесли бажаних результатів через не зміну політичної еліти під час двох революцій.

"Вони їли Україну цілих 28 років.... Я не розумію, як у цій країні можна бути мільйонером, коли ти політик. Нарешті люди сказали - давайте ми будемо влаштовувати своє життя. Весь старий політичний клас повинен зробити крок назад у пропустити нових. Всі повинні вдихнути повітря і сказати "наш час пройшов", - заявив політик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того екс-президент Грузії відзначив, що нинішня політична еліта більш схожа на справжніх зомбі, який імітують прийняття дуже важливих рішення, проте їхня робота ні до чого не призводить.

"Вибачте я сьогодні дивився на парламент, це виглядає, як зомбіленд. Зомбі ходячть, говорять про несуттєві речі. Напищенні політики, ніби приймають важливі речі, насправді нікчемні непотрібні речі. Всі повинні вийти і пропустити молодих. Старі повинні пройти через горнило", - зазначив Саакашвілі.