Колишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, якому було заборонено в'їзд в Україну через скандал із Порошенком, зробив гучну заяву перед президентськими виборами.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Про це він розповів у інтерв’ю Дмитру Гордону, пише Рoliteka.

Саакашвілі заявив, що планує повернутися до України 1 квітня - після поразки чинного президента Петра Порошенка у першому турі президентських виборів.

"У мене є електронний квиток на 1 квітня цього року. З Варшави я лечу в Київ, о 14:05 я планую приземлитися в Борисполі. Цей квиток я взяв, бо впевнений: Порошенко не пройде у другий тур", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року
Показати ще

Саакашвілі, якому заборонили в'їзд до України до 13 лютого 2021 року, вважає, що після поразки Порошенка на президентських виборах жоден прикордонник не наважиться не пускати його в Україну.

За словами політика, він вірить в майбутнє України.

"Я знаю, що воно має настати без Порошенко", - резюмував Саакашвілі.

Нагадаємо, екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України в Євросоюз і НАТО.

"От коли відбувалися ці події, у мене була розмова з Петром Порошенком. І він мені сказав: "Знаєш, Мишко, ти ж практично звикся з ідеєю, що Південна Осетія і Абхазія ніколи не повернуться в Грузію — точно так само ми повинні змиритися з ідеєю, що Криму вже в України не буде, але ми це поміняємо на членство в Євросоюзі і НАТО", — пояснив Саакашвілі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться в повідомленні на сторінці команди коміка у соцмережі Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що соціологи визначили рівень довіри виборців до кандидатів у президенти України, які відбудуться уже 31 березня.